Overhoop!

Horen –  Zien – Beleven

Indrukwekkend
Prachtig
Hoopgevend

Overhoop! is een hoopgevende muziekvoorstelling zoals je het nog niet eerder hebt beleefd. Een multimediale voorstelling die je meeneemt op een muzikaal avontuur langs de kleuren van de regenboog. Een verhaal over verandering, over crisis, over nieuw leven, lichtpuntjes en… Overhoop! Sfeervol, levendig, aangrijpend, rustgevend. De muziekvoorstelling die ontstaan is vanuit de coronapandemie en je meegemaakt moet hebben. Een unieke beleving, een onvergetelijk concert!

De artiesten

Elisabeth Hopman (fluit) en Nienke van Leijden (harp) musiceren met passie en enthousiasme. Hun kenmerkende sprankelende klanken vormen de rode draad door de voorstelling. Speciaal voor deze voorstelling heeft dichter Bart Adjudant een aantal gedichten geschreven welke op een verbindende wijze in de voorstelling zijn verwerkt. Het geheel wordt omlijst door een prachtig lichtschouwspel door Bernard Boumans.

Praktische informatie

Overhoop! is een circa 60 minuten durende voorstelling, zonder pauze. Voor en na het galaconcert zijn consumpties verkrijgbaar. Tevens zijn de speciale Overhoop! regenboogkaarsen en meer cadeaus te koop.

Indrukwekkend
Prachtig
Hoopgevend

Fluitist en maker Elisabeth Hopman staat garant voor creativiteit, kwaliteit met ‘helikopterview’ èn oog voor detail.

Nienke van Leijdens sprankelende harpspel is geliefd bij velen.

Bart Schmittmann weet met zorgvuldig gekozen woorden een heldere blik op de actualiteiten te schijnen, zowel serieus als humoristisch.

Bernard Boumans is een krachtige beelddenker die het totaalproduct ziet en meedenkt over alle facetten van een productie.